2016 Barvy vlasů celebrit, které toužíme po novém vzhledu

připravený na nový vzhled? Vyzkoušejte jednu z těchto čerstvých barev vlasů celebrit i odborníci na vlasy jsou nyní milují ideální. Teď se tentokrát nebudeme dívat na Bollywoodské divy, protože abych byl upřímný, kromě čokolády a červených a hnědých barvy vlasů celebrit jsou na nich vidět jen málo a daleko.
Elegantní nápady na barvu vlasů celebrit, které můžeme napodobovat
Pojďme se podívat na různé barvy vlasů celebrit ze světa Hollywoodu, protože přesně tam začíná mnoho módních trendů a proudí do našich skořápek. Podívej se!

[Také si přečtěte: Pastelské barvy vlasů pro dospívající]
1. „Tortoiseshell“
Technik Celeb Hair Kristin Ess vyšel tentokrát s neobvyklou myšlenkou na barvu vlasů- „Tortoiseshell“ pro klienta Ashley Tisdale. Koncept je zde medový tón Ombre splňuje vzhled vlasů, což je směs Auburn a Brown- docela zvláštní a nikdy předtím to nezkoušela. A hádejte co, střední škola hudební děvčata, houpala to!

2. máslo
S béžovou jako nápady na barvu vlasů se sportem nemůžete, ale na něm nemůže být nepředvídatelný SS Lazio Dres s nádechem másla, jako je ten, který viděl na hollywoodské dívce Gwyneth Paltrow. Barva se objevuje tak skvělá a teplá s dotykem blondýnek, protože čisté blondýnky jsou tak minulé století a passé.
[SC: Mediad]

Zdroj: HuffPost.com3. Kamenná Valencia Dres temnota
Nyní si musíte pamatovat, že je temná, a SC Braga Dres to také s pastelovými odstíny. Pokud jste si mysleli, že jen duhové vlasy mohou být elegantní pastelový vypadající vaše kadeře, mýlili jste se. Technik celebrit Hair Nick Arrojo se ponoří do nejhorších odstínů s novým vypadajícím vlasům v pastelové hašení. Vykopněte jasné odstíny pro něco grungea, blátivého a tlumeného, s popelem hnědý jako základna a měkký pastel nahoře!

4. Ronze není bronz
Než půjdete „cottttttttttttttttttt“, tady je věc. Ronze je nový bronz s módními barvami a celebrity, jako je Rihanna, je sportují, jako by zítra nebylo. Vaše vlasy by byly směsí bronzově hnědého vzhledu s měděnou červenou a dobře fungují pro indické pleť a tóny.

7. Klasický rozměrový
Rozměry jsou hodně přivítací k nošení a mají na rok a tentokrát bychom se nedívali na dvě tónové barvy a barvy ponoření za totéž. Klasická myšlenka na zbarvení vlasů je bezproblémová a bez vážných toků ombre nebo pruhů jako takové, a ne příliš globální. Rovnováha mnoha tónů se sloučila do jedné se stejnou barevnou rodinou ve hře, což pomáhá vlasům růst snadno a pěkně.

Kromě toho, že kromě těchto nápadů na barvu vlasů celebrit, by bylo moudré zkontrolovat s vaší dámou salónem, aby věděli, které z trendů by vyhovovalo vaší tváři a vaší osobnosti, a také na paměti životní styl, který vedete. Přihlaste se s mnohem populárnějšími trendy celebrit a populární barvy vlasů celebrit a napodobujte je pro festivalovou sezónu. Nikdy nevíte, kdo se do vašeho stylu zamiluje!
Zdroj obrázků: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.