20 Elegantní koktejlové šaty z 30. let, které se napodobují a nosí na Vánoce 2021

Vánoce, prakticky klepe a letos plánujeme jít veškerý starý svět Glam Sham a přivést zpět elegantní třicátá léta, která kdysi houpala scénu. Je to make -up? Jsou to tematické strany? Nebo koktejlové šaty, to říká všechno? A co ten poslední, který má mnohem důležitější, zatímco se podíváte na jiné způsoby, jak udělat make -up 30. let!
[Také si přečtěte: Elegantní koktejlové šaty pro síťové panely, které si můžete nosit na svatbě vaší sestry]

Zdroj: FashionGonerogue.com Co definoval koktejlové šaty ve stylu 30. let?
Než půjdeme ještě více, abychom vám ukázali mnohem více koktejlových šatů ve stylu vintage, pochopení malé historie a učení o módě třicátých let by bylo vhodnou věcí. Díky tomu je pro vás jednodušší dostat se do emocionálního aspektu módy 30. let, do doby, kdy LOSC Lille Dres deprese změnila svět módy a navždy!
Zdroj: BluevelVetVintage.comjean Harlow (Hollywood Diva ve 30. letech) byla ikona módy ve Vintage Wear! Ve dvacátých letech jsme viděli Crystal Palace FC Dres úhlové a velmi rovné siluety a řezy, které zvýraznily křivky ohromující dámy. Saga třicátých let byla oslavou ženského těla, její smyslnosti, jejích ženských cest a romantizovala myšlenku být žena celkově- také vychloubala zakřiveným přírodním pasem.
Zdroj: Savvyseller.Cowith The Cocktail Party Dresses z 30. let, všimli by si, že hemliny byly většinou na holeně nebo kotníku, s vyšším dotykem, jak dorazila čtyřicátá léta.

[Také si přečtěte: Flitry šaty]
Zdroj: Glamourdaze.comAyon a ne hedvábí se většinou používalo, když došlo k úžasné depresi, a třicátá léta byla také známá jako zlatý věk Hollywoodu a éra Velkého třesku.

Zdroj: Amazonaws.comit byl doba, kdy Pyts a Celebrity vychloubaly okouzlující Bayern Munich Dres nápady na koktejlové večírky. Stříbro k kovovým tóny, autentické až vintage a další.
[Také si přečtěte: vánoční večírkové šaty]

Zdroj: Tumblr.comin přišel Madame Vionnet
Madame Vionnet byla průkopníkem „postav lichotivých koktejlových šatů“, vyrobených zpět ve 30. letech. Vzhled byl vzhled Ladylike a Flowy, vyrobený z rayonu a hedvábí.
Zdroj: Mocwalkyourself.com Byly také vyrobeny také z bavlny a lehké, a ano, samozřejmě, ženské květinové doteky nebo odvážné geometrické tisky se také staly ve 30. letech 20. století.

Zdroj: Vintagedancer.Commost šaty měly načechrané rukávy, tenké pásy a peplum topy
Zdroj: Pinterest.Com, který na konci 30. let 20. století všiml si nápady koktejlového večírku mnohem více s krky V (tehdy se docela odvážně), ozdobné kyčelní linie a vrstvy světlic.
Zdroj: Blogspot.com, s čím spárovat tyto krásné šaty?
Koktejlové šaty jsou nejlépe spárovány s klobouky, které jsou zdobeny luky nebo květinami. Kromě toho může být vzhled dosažen pomocí ozdobených obkladů nebo složitě vyvinutých linií pasu. Vždy noste klobouk s úhlovým dotykem a měl by mít barety nebo široké okraje.
Zdroj: Unique-Vintage.com, když se týká nošení bot s koktejlovými šaty ve stylu vintage, kubánské paty fungují nejlépe, ale můžete také nosit T popruhy a Mary Janes! Pro večerní oblečení jsou haute! Ale nic nepřekoná peep-toe pro nohy!
[Také si přečtěte: Viktoriánské ročníky, které milujeme]
Zdroj: Ladysquare.comhair a makeup
Horké červené rty, Flapper Girl Hair-do z dvacátých let do 30. let a ne příliš lesklý make-up pro oči, ale tehdy tehdy byly normou. Zbytek necháme na vás, přidat nové doteky, když si vložíte elegantní koktejlové večírky ve 30. letech.
Zdroj: etsystatic.com má zábavu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.